Loading

Cenovnik.

Platforma upvise
(Administator)

Upvise Neograničeno

Po Korisniku /Po Mesecu

4.700 - 5.800 RSD

(Manager)

Upvise Delimično

3.800 - 4.700 RSD

(Standard)

Upvise Početno

3.200 - 4.100 RSD

Sans Paper

1.100 RSD

Po korisniku/Po mesecu

Ako ste se umorili od oslanjanja na loše upravljane, neorganizovane sisteme, Sans Paper Connect je za vas.

Sans Paper Connect stavlja sve vaše ključne operativne podatke na platforme gde su vam potrebni i čuvaju se u oblaku.

Bez obzira da li ste u kancelariji ili na terenu, pritiskom na dugme ceo vaš tim može jednostavno da pošalje podatke iz obrazaca. Sans Paper Connect pomaže velikim timovima da rade efikasnije i pomaže vam da uštedite vreme, energiju i papir.

Ne dozvolite da se vaši radnici izgube u korišćenju složenih sistema menija. Sans Paper Connect je napravljen za radnike na terenu. Olakšava prikupljanje podataka na terenu.


Povežite podatke svojih terenskih timova sa vašim poslovnim platformama, uključujući upravljanje projektima, obračun zarada, radionicu (dobijte trenutna upozorenja o problemima sa opremom) i sva svoja izveštavanja o bezbednosti.

PlatformHub
Neograničeno Korisnika

11.000 RSD

Potražite stručnu pomoć kada vam zatreba podizanjem ulaznica za podršku i imajte mogućnost da izaberete plan podrške koji najbolje odgovara vašem preduzeću
lako analizirajte sve svoje Upvise, Sans Paper i Google korisnike na jednoj platformi
Jednostavno nadgledajte obračun sa računa i vršite sigurna automatizovana plaćanja

Workbench

2.900 - 11.000 RSD

U civilnim projektima profit zavisi od tačne procene i bliskog upravljanja troškovima. Strogo nadgledajte rad, postrojenja, materijale i kooperante u odnosu na detaljne budžete pomoću sveobuhvatnog softverskog rešenja Vorkbench.
Ugovori sa fiksnom cenom su rizični ako se efikasno ne upravlja troškovima. Profitabilno upravljajte pojedinačnim ugovorima i projektima, istovremeno ispunjavajući poslovne zahteve za tačnim i pravovremenim predviđanjem i upravljanjem gotovinom pomoću softvera za upravljanje ugovorima Vorkbench.
Vaš najveći trošak su vaši ljudi. Pažljivo pazite na vreme i troškove i optimizirajte korišćenje ljudskih resursa. Povećajte efikasnost i tačnost fakturisanja klijenta. Upravljačke informacije o napretku i profitabilnosti projekta dostupne su na mreži i u realnom vremenu.
Vaši projekti su jedinstveni i mogu biti tehnički izazovni. Dobro pratite budžet, upravljajte detaljnim varijacijama i bolje razumejte svoje troškove.

Pogledaj ceo kalkulator cena

Tražite kvalitetnu kompaniju!To smo mi!