Loading

POMAŽEMO VAM U ODABIRU UPRAVLJANJU OPTIMIZACIJI

Platforme koje upravljaju stvarima poput projekata, poslova, sigurnosti, e-pošte, upravljanja dokumentima i sigurnosti su važnije za vaše rastuće poslovanje svake godine. Izbor i upravljanje ‘pravim’ platformama postao je prioritet vašeg poslovanja

KAKO POČINJE

Započećete sa besplatnim konsultacijama da biste nam pomogli da shvatimo vaše poslovne potrebe, izazove i buduće težnje

NAŠE ZNANJA

Koristićemo svoje stručno znanje o softveru da bismo pronašli platforme i aplikacije koje će pružiti najveću korist vašem poslovanju

INSTALACIJA

Pomoći ćemo vam da instalirate i primenite izabrani softver i obučićemo vaše osoblje kako da ga koristi

UVEK UZ VAS

Daćemo vam savete, alate i knov-hov za upravljanje i optimizaciju tih platformi tokom vremena

DIGITALIZACIJA GRAĐEVINSKOG SEKTORA

Kompanije u zrelim industrijama, kao što je gradjevinska, oprezno su usvojile neke novije tehnologije koje mogu automatizovati i optimizovati poslovne procese.

Nakon rada sa mnogim neverovatnim preduzećima koja posluju u gradjevinskoj industriji i implementiraju naš softver za upravljanje projektima, shvatili smo da je njima upravno potrebno pravo rešenje. Previše izbora nije bilo problem samo u upravljanju projektima, već na svim platformama i u celom vašem poslu.

Beohost želi da vam pomognu da poboljšate efikasnost i produktivnost u čitavom lancu snabdevanja, pomažući vam da mudro odabirete, obavljajući posao efikasno i ostavljajući vam softver i veštine potrebne za uspeh, i smanjenje papira u procesu.

Platforme

Korisnička podrška za korisnike platforme: sarađujemo sa širokim spektrom pružaoca usluga u okviru industrije. Obezbeđujemo prioritetnu podršku korisnicima su na raspolaganju zlatni i srebrni paketi koji im omogućuju promptni kontakt za rešavanje hitnih problema. Asistiramo kod integracija i optimizacija paketa: obzirom da je moguće razdvajanje implementacija u okviru platformi i sprovođenje pojedinačno izmena premijum usluga. Veliki broj modula i paketa koji mogu da se optimizuju. Možemo da počnemo sa pregledom i idenfikacijom najboljih usluga koje odgovaraju potrebama vašeg poslovanja. lorem. Duis porta ante ac volutpat.

UPVISE
WorkBench
SANS PAPER
factory-worker-discussing-data-with-supervisor-in-CP59EJK-scaled-1.jpg

Izazovi

Da li treba koristiti samo jednu platformu?

Platforme nisu uvek „jedna veličina odgovara svima“. Izborom jedne cene koja se zasniva isključivo na ceni, popularnosti ili preporuci možete videti da se borite za to da iskoristite korisnost koja vam je potrebna. To može čak i da oteža stvari nego što su bile pre.

Kako znati & kako izabrati?
Da li nudite savete?

Izazovi

Da li treba koristiti smao jednu platformu?

Platforme nisu uvek „jedna veličina odgovara svima“. Izborom jedne cene koja se zasniva isključivo na ceni, popularnosti ili preporuci možete videti da se borite za to da iskoristite korisnost koja vam je potrebna. To može čak i da oteža stvari nego što su bile pre.

Kako znati & kako izabrati?
Da li nudite savete?

Laka i brza digitalizacija vašeg preduzeća.

Mi smo eksperti i volimo ovaj posao

Verujemo da usluge koje nudi naša kompanija treba da zadovolje velika očekivanja naših kupaca. Posvećeni smo stvaranju dodate vrednosti za naše kupce primenom savremene tehnologije u svom radu. Zbog toga je želja za stalnim usavršavanjem pokretačka snaga našeg transportnog posla.

Ako imate pitanja o našoj usluzi, određenoj platformi ili radu sa nama, popunite donji obrazac i jedan od timova će vas kontaktirati.